Luotettava kumppani.

Huippupelaajat ovat jo vuosia luottaneet Venom -mailasarjamme mailoihin. Hiilikuitukomposiittivarsi kiiltävällä pinnalla antaa sinulle hyvän kontrollin käsitellä palloa, syöttää ja laukoa.

Venom sticks

//speksit

VENOM 24

Voimakas maila voimakkaille pelaajille.

Huippupelaajat ovat jo vuosia luottaneet Venom -mailasarjamme mailoihin. Hiilikuitukomposiittivarsi kiiltävällä pinnalla antaa sinulle hyvän kontrollin käsitellä palloa, syöttää ja laukoa. Jäykkä Venom varsi on mainio koviin lämäreihin ja laser-suoriin syöttöihin. Kaksivärinen pitävä Sticky grippi. Lapavalintana pelinrakentajan valinta Bone.

Carbon composite shaft
Ø25,5mm
Shaft length: 103/101cm
Shaft flex: 24mm
2C Sticky grip
Bone blade PE-h silver

Varren taipuma

joustava

jäykkä

paino

kevyt

raskas

//speksit

VENOM 27

Luotettava kumppani.

Huippupelaajat ovat jo vuosia luottaneet Venom -mailasarjamme mailoihin. Hiilikuitukomposiittivarsi kiiltävällä pinnalla antaa sinulle hyvän kontrollin käsitellä palloa, syöttää ja laukoa. Keskijäykkä Venom-varsi on mainio syöttämiseen ja laukomiseen. Kaksivärinen pitävä Sticky grippi. Lapavalintana monipuolinen pelinrakentajan valinta Orc.

Carbon composite shaft
Ø25,5mm
Shaft length: 103/101/96cm
Shaft flex: 27mm
2C Sticky grip Orc blade PE metallic black

Varren taipuma

joustava

jäykkä

paino

kevyt

raskas

//speksit

VENOM 29

Luotettava kumppani. Enemmän joustoa.

Huippupelaajat ovat jo vuosia luottaneet Venom -mailasarjamme mailoihin. Komposiittivarsi kiiltävällä pinnalla antaa sinulle hyvän kontrollin käsitellä palloa, syöttää ja laukoa. Joustava Venom-varsi on mainio pallonhallintaan ja viekkaisiin harhautuksiin. Pitävä Sticky grippi. Lapavalintana laukojan unelmalapa Jab.

Composite shaft
Ø25,5mm
Shaft length: 101/96cm
Shaft flex: 29mm
Sticky grip
Jab blade PE neon pink

Varren taipuma

joustava

jäykkä

paino

kevyt

raskas

//speksit

VENOM OVAL 27

Luotettava kumppani. Ovaalissa muodossa.

Huippupelaajat ovat jo vuosia luottaneet Venom -mailasarjamme mailoihin. Nyt tuttu Venom-varsi on puristettu aitoon ovaaliin varsimuotoon. Hiilikuitukomposiittivarsi kiiltävällä pinnalla antaa sinulle hyvän kontrollin käsitellä palloa, syöttää ja laukoa. Keskijäykkä Venom-varsi on mainio syöttämiseen ja laukomiseen. Pitävä Sticky grippi. Lapavalintana laukojan unelmalapa Jab.

Carbon Composite
Real Oval shaft
Shaft length: 103/101/96cm Shaft flex: 27mm
Sticky grip
Jab blade
PE-h pearl white

varren taipuma

joustava

jäykkä

paino

kevyt

raskas