Hae myyntiedustajaksi Fat Pipelle!

Fat Pipe on suomalainen salibandymerkki ja mailojen valmistus tapahtuu Suomessa. Lanseerasimme ensimmäiset salibandymailat markkinoille 1996 ja tällä hetkellä meiltä löytyvät kaikki salibandyyn tarvittavat varusteet ja tekstiilit. Yrityksemme sijaitsee Itä-Helsingissä, Vartiokylässä. Tuotannostamme vientiin menee noin puolet. Kotimaassa asiakkaitamme ovat urheiluliikkeet ja hypermarkettien urheiluosastot. Henkilökuntaamme yhdistää salibandy joko pelaajana, entisenä pelaajana tai aktiivisena seuraajana. Meille tärkeintä on luoda salibandyyn funktionaalisia tuotteita, jotka tekevät pelaajista parempia.

Etsimme ammattimaiseen ja innostuneeseen tiimimme lisävahvistusta.

 

Myyntiedustaja

Vastaat yrityksessämme seurakaupasta. Tehtävänäsi on hoitaa yhteydet sopimusseurojen ja yhteistyöurheiluliikkeiden suuntaan. Myyt tuotteitamme seuroille yhteistyössä liikkeiden kanssa, suunnittelet seuramallistoja ja -tuotteita vaatesuunnittelijamme kanssa sekä osallistut tuotteidemme suunnitteluun ja hinnoitteluun. Hallinnoit seuratilauksia, neuvottelet uusista sopimuksista ja osallistut aktiivisesti markkinointimme suunnitteluun yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulta odotetaan salibandyn vankkaa tuntemusta, oma pelaajatausta on eduksi. Ymmärrät sosiaalista mediaa ja ei ole pahitteeksi vaikka olisit siellä aktiivinen. Hallitset Microsoft Officen käytön, uskallat ja jopa haluat esiintyä. Sinulla on ajokortti. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi ja tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä myös kirjallisesti. Vähittäis- tai tukkukaupan tuntemuksesta on apua tulevassa työssäsi. Haemme sosiaalista, ratkaisukeskeistä sekä yhteistyökykyistä tiimipelaajaa. Suhtaudut positiivisesti asioiden kehittämiseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn, alalla kilpailukykyisen palkan sekä täyden auto- ja puhelinedun. Mikäli salibandyn pelaaminen vie arkipäivistäsi aikaa, se ei välttämättä ole este.

Jos mielenkiintoinen ja monipuolinen työ salibandyn huipputuotteiden parissa innostaa sinua, niin lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä osoitteeseen: sami@fatpipe.fi.

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Sami Turtiainen. Samin tavoitat arkisin numerosta 0500 463377.